Despre noi

Să facem cunoștință!

Suntem activi pe piața românească începând cu anul 2019, compania luând naștere ca urmare a unor nevoi clar identificate în segmentul rezidențial și comercial în ceea ce privește sistemele de închidere a spațiilor exterioare și de protecție a acestora împotriva condițiilor meteo neprielnice.

începuturi

Cum am început?

Cu know-how, pricepere și multă muncă. Am pus bazele companiei noastre în anul 2019, bazându-ne pe o experiență bogată în domeniu și pe o întreagă echipă de specialiști, care sunt oricând disponibili să transforme aspirațiile tale în realitate.

misiune

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră constă în satisfacerea nevoilor exprimate de către clienții noștri, pornind de la o înțelegere clară a cerințelor și a dorințelor acestora și oferindu-le, astfel, soluții elegante de închidere și umbrire potrivite și customizate.

viziune

Care este viziunea noastră?

Viziunea noastră este aceea de a transforma fiecare proiect, rezidențial sau comercial, în locul preferat al clienților noștri, creându-le premisele unui cadru ambiental confortabil și sigur.

Fie că este vorba de o terasă mică sau de una generoasă, fie că vorbim de un proiect rezidențial sau HoReCa, specialiștii noștri sunt pregătiți să ofere cele mai bune soluții pentru amenajarea spațiului.

 

beneficii

Ce recomandă produsele și serviciile noastre?

Design-ul modern al produselor

Funcționalități variate

Soluții durabile în timp

Calitatea materialelor utilizate

Posibilitatea de customizare

Servicii complementare GRATUITE

valori

Ce valori avem?

01

Colaborare

Ne propunem să lucrăm împreună cu tine și să te ajutăm să alegi cele mai potrivite soluții pentru proiectul tău; de aceea, produsele oferite de noi sunt customizate și adaptate nevoilor tale; pe tot parcursul colaborării noastre, te vom sprijini și îndruma astfel încât alegerea ta să fie cea mai bună.

02

Responsabilitate

Ne asumăm întotdeauna responsabilitatea acțiunilor noastre astfel încât, la finalul colaborării, să fii mulțumit de decizia ta de a ne fi ales pe noi.

03

Inovație

Întotdeauna la curent cu ultimele tendințe în domeniu, încercăm să îți punem la dispoziție cele mai noi sisteme de închidere și de umbrire, ce dispun de tehnologii performante, perfect adaptate nevoilor tale;

04

Eleganță

Cu toții știm cât este de importantă prima impresie în orice domeniu de activitate, așa că, de ce nu ai vrea ca proiectul tău să impresioneze încă de la început prin frumusețe și rafinament?

05

Profesionalism

îți oferim produse și servicii de calitate, executate de specialiștii noștri cu o vastă experiență în domeniu; ne-am propus să nu facem compromisuri, mai ales când vine vorba de calitate, prin urmare, te asigurăm că vom avea un parteneriat de succes.

06

Grijă față de mediul înconjurător

Mediul înconjurător reprezintă o variabilă foarte importantă în domeniul în care noi activăm, și nu numai. Este important ca soluțiile pe care noi le propunem să fie unele sustenabile, care să îmbine armonios atât confortul tău, cât și grija față de mediu.